top of page
Search
  • Writer's pictureEero, Esko & Ossi

"There's no place like London..."

Huonosti nukutun yön jälkeen lähdimme matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Ensimmäisenä stoppina oli luonnollisesti Lontoo ja Heathrown lentokenttä. Lento oli - ja meni. Väsyneinä, mutta onnellisina suuntasimme käyttämään yhdeksän tunnin vaihtoajan ajelemalla metrolla ympäri Lontoota ja sen pubeja.


Lontoolaiset ovat mukavia ihmisiä ja täällä näyttäytyy erittäin upeasti eri kulttuurien kirjo ja se kuinka hyvin kaikki tulevat toimeen keskenään. Tämä tuli ilmi etenkin eräässä South Kensingtonissa sijaitsevassa pubissa, jossa joimme olutta ja siideriä, katselimme rugbya sekä seurasimme ihmisten elämää. Muutaman oluen ja siiderin jälkeen suuntasimme takaisin lentokentälle, sillä olimme suorastaan malttamattomia jatkolentomme suhteen. Söimme Heathrown lentokentällä ylihintaiset hampurilaiset ja nyt odotamme, että jatkolentomme portti kuulutettaisiin.


Seuraavana suuntana siis Johannesburg ja edessä 11 tuntia huonosti tai huonommin nukuttu yö. Matkustusväsymys alkaa jo hieman painaa, mutta kaikilla on väysmyksestä huolimatta hymyt huulilla. Tästä tulee upeaa!


Tuoppi Lontoolle!



116 views0 comments

Recent Posts

See All

The End!

bottom of page